mandag 23. januar 2012

Et puslespill, et puslespill...

...det kan du pusle med når du vil! Og legge skifer er som å legge et gigantisk puslespill, som krever mye tålmodighet. Mye av steinen måtte hogges til for å passe sammen! Planen var å ha gress på garasjetaket, men vi var redd for at gressplenen ville bli stygg pga for dårlig drenering og lite jord. Så da ble det skifer istedet, noe som vi er strålende fornøyd med idag!

Foto Villa Wonka

Foto Villa Wonka
Foto Villa Wonka
Det meste av garasjen er nede i bakken, men for at det som er over ikke skal bli så dominerende har vi valgt å kle veggene med skifer også. Kan vel si at vi har erstattet fjellet vi sprengte vekk med et nytt et!

Mellom garasjetaket og huset ønsket vi å ha gressplen. Det kan fort bli litt "hardt" med så mye stein, så da gjør det seg med litt grønne innslag. Men først måtte vi fjerne de gamle hellene som lå langs husveggen, før vi kunne fylle på med jord og så gress.

Foto Villa Wonka
Og slik ble det! Så MYE finere og koseligere det ble med grønn gressplen og fargerike blomster :-) Og det beste er at det har blitt akkurat slik vi drømte om at det kunne bli!

Foto Villa Wonka
Foto Villa Wonka

Foto Villa Wonka

Da mangler det "bare" gjerdet og belegningsstein... :-)

Klem Kristin

2 kommentarer:

  1. Veldig fint!;) Gleder meg til sommer når jeg ser blomstene og det grønne gresset!;)

    SvarSlett
  2. Fy søren for en jobb dere har gjort. Verdt alt strevet for det har jo blitt super fint. Misunner dere den uteplassen altså ;-) Gleder meg til kaffe i morgen! :-)

    Klem!

    SvarSlett