torsdag 26. januar 2012

Stol til besvær...

I høst kjøpte vi endelig ny sofa etter mange år med masing fra husfrua! Svart, klumpete skinnsofa passet liksom ikke helt inn, og med på lasset verdens største, svarte, klumpete lenestol! Så gleden var stor når kjøp av ny sofa ble innvilget, og vi endelig kunne bli kvitt sofa og stol.
Meeeen... der tok husfrua liksom litt feil da! For sofaen var greit å kvitte seg med, men lenestolen... ånei da! Den vil handymannen gjerne beholde! Så i første omgang ble den forvist til et hjørne i stua, men den er jo så stor, så den passer jo ikke inn noe sted. Så forrige helg skulle husfrua ta tak i "problemet" og kommanderte handymannen til å bære stolen opp i 2 etg og sette den på gjesterommet! Men å kommandere handymannen har aldri fungert før, så hvorfor skulle det gjøre det nå! Nei, han kunne godt hjelpe husfrua, men prosjekt flytte 3 kubikk med stol kunne husfrua selv være leder for. Hva?!? Er ikke det mannejobb her i huset! Okay, da setter vi igang! Husfrua starter med å fortelle handymannen at stolen må løftes opp av gulvet, vi tar tak på hver side av stolen og den bæres gjennom kjøkkenet! Stopp! Stolen går ikke gjennom døra ut til gangen! Husfrua ser spørrende på handymannen og venter på innstrukser, men får til svar at det tross alt er hun som er prosjektleder! Hva?!? En rekke følelser kommer til overflaten... forvirret, sinna, krampelatter! Eh... snu den! Nei! Eh... vippe over på siden! Nei! Kjenner panikken sprer seg! Stolen må ut og opp! Siste forsøk, vippe over og lirke gjennom døra! Og sånn fortsatte vi opp trappa og inn på gjesterommet! Handymannen med spørrende blikk og ventende på neste instruks! Husfrua i krampelatter, og totalt forvirret over å plutselig måtte finne løsningen selv på en veldig lett oppgave!

Er det sånn at det til tider i Villa Wonka er veldig jente- og guttejobb... Jepp! Og liker husfrua at det er sånn... Jepp! Det er jo alltid spennende med nye utfordringer, men ikke la det bli noen vane da kjære handymann! *smiler*

Klem Kristin3 kommentarer:

 1. He he, kan se det for meg!;) Så typisk dere to.. Og mimrer tilbake til da du bestemt fjernet døra og bar den vekk helt alene på Hagavik.. Du får det til hvis du vil søss! *ler*

  SvarSlett
 2. Hehe, en artig historie:)
  Velkommen til bloggeverden, tipper du kommer til og kose deg her:)
  Flott blogg, og FLINK handyman ser jeg på innleggene under her:)

  Ha en fin fredag:)

  SvarSlett
 3. Hei Kristin :)
  Gratulerer med bloggen! Spennende med oppussing hos dere, da! Gleder meg veldig til å se kjøkkenet ditt her på bloggen etterhvert ;)

  Har vært gjennom kvitte-seg-med-monsterstol problematikken selv.. Og du - JEG VANT! Stolen forsvant til slutt ;) Ikke dårlig å få den opp på gjesterommet, da er ut vinduet neste! Hihi!

  Lykke til med blogg og oppussing!
  - Laila Johanne -

  SvarSlett