søndag 22. april 2012

Krepp + Sommer = Sant

Det ble dårlig med hylleshopping på Home & Cottage igår. Er en hylle på nettet som har plassert seg i hjerterota til husfrua, så spørs om det ikke blir nettshopping istedet. Og reise helt tomhendt hjem fra H&C er jo ikke mulig da.

Finnes det noe bedre enn å bruke kreppsengetøy på sommerhalvåret… svalende og godt! Også minner det husfrua om gode barndomsminner fra sommerbesøk hos besteforeldre.Men å finne fine kreppsengetøy som passer til soverommet er en evig skattejakt. Som nevnt tidligere, så insisterte handymannen på å ha den svarte tapeten bak sengehodet. Husfrua protesterte høylytt, men har måtte svelge en hel flokk med kameler i etterkant. For er det noe husfrua virkelig er fornøyd med av oppussing her hjemme, så er det blant annet denne tapeten. Men det meste av kreppsengetøy passer som regel ikke til. Feil farge, feil mønster… Så når husfrua fant et som passer, måtte det såklart få bli med hjem.


Nå kan sommer, sol og varme bare komme! Om bikiniformen ikke er klar (fortsatt stappfull av kameler kanskje...), er i det minste sengetøyet klart!

Klem Kristin

2 kommentarer:

  1. Så koselig sengetøy, skikkelig sommerlig!;)

    SvarSlett
  2. Kreppsengetøy er favoritt i dette huset, ingen her som vil ha noe annet:) Koselig det du har kjøpt ♥

    SvarSlett