fredag 6. april 2012

Sniktitt...

Da er det vel på tide med en liten sniktitt på kjøkkenet. Er fortsatt en del som gjenstår, men det begynner å ta form. Og det blir så bra! Verdens fineste gulv fra Historiske fliser er ferdig lagt, og det er enda finere i virkeligheten enn på bildene. Rett og slett perfekt! *smiler*
Også har husfrua endelig fått rosetten sin over taklampa. Rosetten er kjøpt på Coop Obs og er av isopor. Bare å lime fast i taket, noen strøk med maling, og vips så var den fiks og ferdig. Det blir liksom prikken over i´en oppe i taket! Den fin-fine lampa fikk husfrua i gave av handymannen ifjor, og den skal så absolutt få fortsette å pryde over kjøkkenbordet.


Er fortsatt tomt på veggene, men er veldig usikker på om samme bilder og hyller som tidligere skal henges opp igjen. Det er vel noe med det å ikke forhaste seg, men vil jo så gjerne ordne og stelle istand alt med engang. Får prøve å vente til alt av belisting og maling er ferdig i det minste.


Fortsatt god påske til alle sammen! Her hos oss har vi en rolig påske. Handymannen jobber en del av dagene, så husfrua nyter å ha litt langfri og masse tid til kos med gullungen!

Klem Kristin

Sånn helt til sist… jaggu har ikke husfrua klart å fått laget seg ny header til bloggen idag også. Var så absolutt på tide å få vekk vinterbildene, selvom det kom noen snøfnugg tidligere idag… arg! 

Sånn helt helt til sist… om noen er nysgjerring på hvordan kjøkkenet så ut før, finner du bildene her.

8 kommentarer:

 1. Så utrolig flott det blir!!
  Digger de flisene altså!:-)
  Litt misunnelig merker jeg, men får vel vente noen år med å pusse opp vårt eget kjøkken...
  Gleder meg til å se deres kjøkken ferdig!:-)
  Fortsatt god påske!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. Dette er jo fantastisk fint! Og gulvet, da det er helt nydelig. Rosett i isopor?! Det visste jeg ikke fantes. Det skal jeg tipse om videre. (Vi har paneltak, dessverre.) Kos dere videre med påske og oppussing.

  SvarSlett
 3. Hei kjære søskis :-)
  Kjempe morsomt å se huset ditt. Ser kjempe flott ut!
  Kommer til å følge med fra nå av!
  God klem fra Thea og gjengen i Trondheim

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann!
   Så koselig med hilsen her inne :-) Du må hilse hele gjengen så mye fra oss!
   Stor klem!

   Slett
 4. Heisann!!
  For et lekkert kjøkken dere har fått!! Og de gulvflisene er jo bare helt fantastisk flotte, likte taklampa di også - og helt enig den rosetten gjorde seg virkelig:))

  Ønsker deg og dine en fin dag!
  hilsen Heidi:)

  SvarSlett
 5. Nydelige fliser. Passet godt på kjøkkenet hos deg!
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Hei!
  Flisene du har valgt til kjøkkengulvet er bare helt fantastisk flotte. Vi skal ha nytt gulv til vårt kjøkken og jeg har en handyman som ikke har lagt fliser før. Er det gipsplater under flisene? Kan du få din handyman til å beskrive litt hvordan han gjorde deg, også med grunnarbeidet? Hadde vært superfint med litt veiledning.

  Du får et veldig stilig hus, det må jeg få lov å si!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sorry, litt sent svar herifra.
   Det er betong under flisene. Vi hadde fliser på kjøkkenet før oppussingen også. Vi ønsket å legge nye varmekabler, men ikke ta vekk all den gamle betongen. Leide en slissemaskin, og freste spor i betongen til varmekablene. Avrettet deretter gulvet med avretningsmasse. La på primer på gulvet, og deretter var det bare å lime flisene rett på betongen.
   Du finner alt som er gjort på kjøkkenet under etiketten "kjøkkenet".

   Lykke til med oppussing! Håper det var til hjelp :-)

   Slett