lørdag 21. april 2012

Tripp trapp...

Trappegangen er i godt selskap med en haug andre oppussingsprosjekter som ikke er ferdig her hjemme. At det kan være greit å gjøre seg heeelt ferdig med et prosjekt før man begynner på et nytt… nei, det har vi fortsatt ikke lært her i Villa Wonka. Selv bruker husfrua unnskyldningen "sliten, travel småbarnsmor" som grunn for at "sine" prosjekt ikke blir ferdig, men alt tok jo minst like lang tid før gullungen så dagens lys også da… tja… er det sånn at husfrua kanskje bare er litt treig da eller..?
Ferdig eller ikke, her kommer uansett litt bilder av gangen. For selvom lister ikke er ferdig malt, trappen skal males og gulvet i 1 etg. skal skiftes, så er det er fullt mulig å putte inn litt dilldall :-)


På veggen henger den gamle kjolen og muffa etter mormoren til husfrua. Selv har husfrua brukt både kjolen og muffa masse i studietiden, mens hun sang/dirigerte i Studentkoret Pikekoret Ivar. Fine fine koret, i sine fantastiske kjoler :-)


Den gamle klesrullen er fra svigermor var liten. Elsker gjenbruk av gamle ting, og spesielt det som har vært i familien lenge.


Gammel symaskin kjøpt for en slikk og ingenting på Fasvo. Handymannen ble rimelig oppgitt når husfrua kom drassendes hjem med denne, for er det en ting husfrua ikke gjør så er det å sy! Nå er det vel ikke så mange som ville funnet på å sy med denne maskinen heller da, men fin å ha til pynt er den :-) 


Fiiine bysten fikk husfrua i bursdagsgave av syrran. Husfrua har fortsatt ingen planer om å begynne og sy, men den passer perfekt i gangen. Og husfrua er tross alt med på symøte en gang i mnd, men er også eneste medlem som verken syr, hekler eller strikker. Sosial kan man være med og uten strikketøy :-)


Lysene i trappetrinnene var montert en dag husfrua kom hjem fra jobb. En stk veldig skeptisk husfrue når handymannen snakket om disse lysene, men bra ble det og praktiske er de. Brukes hver kveld :-)

Ønsker alle en fortsatt strålende helg! Her er planen å reise en tur på Home & Cottage når gullungen våkner fra luren sin. Skal titte etter ny hylle til kjøkkenet. *fryde seg*

Klem Kristin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar