tirsdag 15. mai 2012

Kjøkkendetaljer

Husfrua syns at kjøkkenoppussingen har tatt en eeeviiigheeet, men nå nærmer innspurten seg med stormskritt. Bare litt maling og belistning som står igjen, så er alt i mål :-) Kanskje litt dumt å si stormskritt, for males det i tempoet som er tradisjon tro her i Villa Wonka, så er det leeenge til alt er helt ferdig… et par, tre, fire år blir mer riktig ;-)


Elsker det nye blandebatteriet. Er ren luksus bare å ha vask med vann i springen igjen, også må man jo bare bli glad når blandebatteriet er så fint å se på!


Den planlimte koketoppen og granittplata er på plass. Etter mye leting, dukket tilslutt den perfekte fargen opp. Husfrua elsker den! Også er det perfekt å bake på steinplate! Brød og bollebakst er allerede prøvd, nam nam!


Flisene over kjøkkenbenken kom opp denne uken! Har bare en ting å si… Love it!Belistningen rundt kjøkkeninnredningen er ferdig. Kjøkkenet ble først montert i en høyde hvor det ikke var plass til tannbordet, men husfrua hadde bare så veldig veldig lyst på det. Verdens snilleste handymann tok derfor å demonterte hele kjøkkenet og senket det slik at tannbordet fikk plass alikevel! Litt gal handymann og "litt" bortskjemt husfrue… men ble jo ille bra da! ;-)


Og sist, men ikke minst… gulvet! Fortsatt helt perfekt!
Husfrua har virkelig fått sitt drømmekjøkken! Elsker rett og slett alt ved det! :-)

Love Kristin

5 kommentarer:

 1. Oioioi, dette så veldig fint ut!!
  Jeg elsker flisene på veggen og på gulvet ♥

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Fine, fine kjøkkenet! Kan være fornøyd med det ja!:D

  SvarSlett
 3. Liker også flisene på kjøkkenbenken samt gulvet ;-) Hilsen Villa FJORTEN

  SvarSlett
 4. Hei, så bildene av benkeplaten din. Er på utkikk etter noe tilsvarende så jeg lurte på hvor den er kjøpt og om du husker hva fargen heter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Vi kjøpte benkeplaten fra en fyr som holder til under Fredrikstadbrua i Fredrikstad. Husker ikke navn eller nr, og han snakket om for 2 år siden at han skulle slutte med steinplater. Kan dessverre ikke hjelpe deg med navnet på fargen heller. Han hadde noen få steinplater stående utstilt i "skuret" sitt, og vi falt pladask for denne begge to :-) Lykke til videre med leting etter benkeplate!

   Slett