mandag 21. mai 2012

Verden er sååå stor...

… eller det er vel heller sååå liten! For noen uker siden satt vi og så på nettsiden til trumf etter noe vi kunne bruke pengene vi har samlet opp. Valget falt på en ny solseng i rotting som står til utesofaen og spisegruppen.


Solsengen ble levert på døren. Sjåføren ringte handymannen når han nærmet seg, og han gikk ut for å ta han imot. Etter langt og lenger enn langt, i tid altså, så kom handymannen inn igjen. Det var da veeeldig så lang tid det skulle ta og ta imot en solseng da? Husfrua fins ikke nysgjerrig :-) Jo, nå skal du høre. Sjåføren fortalte at han har bodd i huset på 50-tallet, mens han gikk på skolen. 


Sjåføren bodde ute i annekset med familien sin, med utedo bak i hagen. I hovedhuset var det to leiligheter med hver sin inngangsdør. En dør der den gamle utgangsdøren var før påbygget i front av huset ble bygget, og en borte ved kjøkkenvinduene. I hver leilighet bodde det en familie. Når foreldrene til handymannen kjøpte huset på 80-tallet var hovedhuset bygget om til enebolig.

Og det var slutten på den historien. Husfrua sitter igjen med 1000 spørsmål minst. Hvor mange bodde i huset? Finnes det noen bilder av huset på denne tiden? Hvor var utedoen plassert? Når ble huset bygget om til enebolig? Husfrua har hørt at det har bodd en gammel dame i annekset også? Etc etc… Handymannen har fått høre et par ganger at han burde hentet husfrua, slik at hun kunne ha pumpet sjåføren for info. Og nå vurderer husfrua om det er frekt å ringe han for å få stilt nysgjerrigheten sin… :-)

Her kan du se bilder av hvordan huset så ut på 80-tallet.  Klem Kristin

1 kommentar:

  1. Deilig med verandakos! Og for en nydelig jente du har! Kjenner at det stikker litt i hundehjertet mitt - jeg hadde nemlig en sånn en selv for bare litt over et år siden. Fantastisk rase!

    Nyt helgen! Hilsen fra en annen "Fredrikstaner" :)

    SvarSlett