lørdag 2. juni 2012

Kjøkkenkos og lemonade...

Under oppussingen har husfrua virkelig savnet å kunne sitte ved kjøkkenbordet med en god kopp kaffe, kose seg og høre på radio. Mangler gulvlister og litt maling, men rommet er så absolutt tatt i bruk igjen. Veggene er fortsatt helt nakne, men hyllen som husfrua har lyst til å kjøpe er utsolgt. Hyllen er reservert og husfrua vil ikke henge opp noe før alt er i hus. Viktig å være heeelt sikker så det ikke blir unødvendige hull i veggen;)


Idag tok husfrua turen rundt huset og plukket litt "ugress" for å pynte opp på kjøkkenbordet. Vasene er lemonadeflasker fra Smart Club. Husfrua kjøpte for første gang lemonade forrige helg! Har sett fancy lemonader titt og ofte i blogglandia og interiørblader, men har tenkt at dette bare er en moteting som ikke smaker spesielt godt. Men disse to lemonadene fra Smart Club smakte nydelig, og det blir garantert gjenkjøp :-)


Ønsker alle en fortsatt strålende helg!
Klem Kristin

4 kommentarer:

 1. Snart kan du sikkert nyte en kopp kaffe på kjøkkenet. Ser veldig fint ut hos dere.
  Og dere har jo utsikt til og med...
  Det mangler det her.

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder, lekre detaljer:)
  Jeg har heller ikke smakt disse limonadene, kanskje vi skulle kjøpt oss noen og prøvd, de er jo så fine og sette på bordet ♥

  Ha en fin fin søndag:)

  SvarSlett
 3. Fint med blomster i flaskene.
  Nå fikk jeg veldig lyst på lemonade...
  Fortsatt fin dag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei hei. Bare titter innom for å ønske deg en god uke og så må jeg jo si hvor utrolig flotte bilder du hadde fra kjøkkenet ditt i noen innlegg under her.
  Klem Madelén

  SvarSlett