onsdag 20. juni 2012

Rabarbralemonade

Plutselig var sommeren tilbake. Herlig!!! Og det feires med hjemmelaget rabarbralemonade! Mmm… frisk, syrlig og kjempe god!



Oppskrift:
Ta av skinnet på rabarbrastiklene og kutt i biter.
Legges i en kjele.
Fyll på med vann til alt er dekket.
Kokes i ca 30 min.
Tilsett sukker etter ønske.
Kjør alt sammen med stavmikser.
Tilsett evt. mer vann for å få ønsket konsistens.

Tilsatte litt rød konditorfarge for å friske opp fargen litt. Drikker jo med øynene også :-)

Serveres kjølig, gjerne med isbiter!
Nyyyt!



Klem Kristin

1 kommentar:

  1. Hørtes ut som en frisk og god sommer drikk! Må prøves! Deilig med litt sommervarme i dag! Den har vi nytt på verandaen! '
    Ha en flott kveld!
    Klem

    SvarSlett