fredag 8. juni 2012

Utfordring - favoritter


Mona Christin har en utfordring på gang hvor hun ber oss om å vise frem våre favoritter. Er ikke så lett å plukke ut kun noen favoritter, og ofte kan det forandre seg fra uke til uke hvilke ting som befinner seg på listetoppen. Her er hvertfall husfruas 5 favoritter denne uken, og det er ikke så vanskelig å skjønne hva som er den "røde" tråden som binder favorittene sammen. Favorittfargen om dagen er en herlig miks av blågrå og duse blåfarger.


Putetrekket har mormoren til husfrua sydd og brodert, og husfrua har et til som er likt. Syns det er så utrolig koselig å kunne ta i bruk noe som besta har laget. Praktisk som ekstra lesepute og dekorativ og nostalgisk som pyntepute på soverommet.
Skålen fra kremmerhuset har verdens søteste blåfarge. Perfekt til frukt i hverdagen og godis i helgen :-) 
Pledd er et must her i huset, sommer som vinter. Er så godt å krype opp i sofaen med et pledd tullet rundt seg. Ullpleddet klarte husfrua akkurat å "redde" før mammaen hennes hadde tenkt å bruke det i kurven til hunden sin :-)
Interiørbladene kombinert med alle de fine bloggene som fins, gir så mye inspirerende og morsom lesing! Så klart at disse også må få være med :-)
Kassen er fra Home & Cottage. Elsker fargen og ikke minst er den superpraktisk til oppbevaring av interiørblader. Husfrua ble rent bestyrtet når hun plutselig oppdaget en dag at handymannen hadde puttet oppi en katalog fra biltema (!) i kassen. "Er ikke kassen ment som bladsamler da?" "Ja, men ikke hva som helst av blader da. Skal jo se pent ut også!" En stk oppgitt handymann som bare ristet på hode… ;-)


Planen var at flisene på kjøkkenet ikke skulle være med på dette innlegget også... men hvordan kan man unngå å ta med av noe man er forelsket i blant favorittene sine… Ja, for husfrua er fortsatt nyforelsket i gulvet sitt :-)

Har dere lyst til å se alle de andre fine bidragene, finner dere de her.

GOD HELG!
Klem Kristin

PS! Sånn helt til sist… Jeg får kun opp feilmelding på oversikten over antall "følgere", og klarer ikke å finne ut hva jeg må gjøre for å få det fram igjen. Arg… rett og slett utrolig irriterende! Er det noen som har noen gode tips til hva som kan være feil?

3 kommentarer:

 1. Fine favoritter snuppa!! Du har blitt så flink med bloggingen :-) Sitter her å vurdere om jeg skal tørke støv av min ;-)
  Ser jeg har den samme feil meldingen på min følger liste.
  Håper du koser deg på sommerfest ;-) A. ble hjemme så her er det fotball på tv`n. blæh ;-)

  Ses på mandag!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei.

  Så fint bidrag og flott at du ville delta. Jeg var litt bekymret i begynnelsen at det bare var en som hadde meldt seg på. Nå har jeg iallefall 9 stk.

  Digger bladkassa di, men Biltemakatalogen kan vel mannen ha liggende på do'n? Som her... Hihi.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Herlege favorittar!
  D I G G E R flisene dine!!!

  Fin blogg du har!

  Lykke til på utfordringa! :o)

  ib

  SvarSlett