søndag 24. juni 2012

Verandadøren...

… er på endelig på plass! Eller midlertidig da… Ny verandadør er bestilt, men den kommer ikke før i slutten av august. Handymannen visste ikke om han skulle ta jobben med å sette inn den gamle døren når den uansett skal ut om et par måneder. Men på fredag ble husfrua veldig, veldig, veldig glad og lykkelig når hun kom hjem fra jobb. Handymannen overrasket med å lage hull og sette inn døren alikevel. Så da kan vi få et inntrykk av hvordan stuen kommer til å bli, og det blir så mye lysere! *smiler*Veggen i stua har bare vært til irritasjon, da den har slukt alt av lys i mesteparten av rommet. Også er huset blitt så mye penere og mer riktig nå som vi har fått flyttet døren til midt på veggen!

Og ikke minst så har de siste vinduene blitt byttet denne uken! *love it*


Ytterveggen er også blitt rettet opp og er klar for å få på ny kledning, men den kommer ikke før om et par uker. Har bestilt kledning med grunning og et strøk hvitmaling - ja takk! Så da er det egentlig bare å sette igang med å male resten av huset hvitt også. *puh* Men så bra det skal bli!

før & etter

Ønsker alle en strålende uke! 
Her øsepøse regner det, men plutselig er nok sommeren tilbake igjen!

Klem Kristin

6 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Sikkert herlig med mer lys.
  Strålende ny uke til deg også! klem Hege

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott!
  Vi har sittet og bestemt vinduer og verandadør i dag, og skal bestille i morra :-) Gleder meg, og enda mer etter å ha sett huset deres :-) Er det forresten frekt å spørre om du kan vise inngangspartiet deres? Ser ut som vi har litt samme stil på ting, og vi diskuterer løsninger for inngangspartiet vårt ;-)
  Ønsker deg forøvrig en super uke! Håpe den blir tørrere enn dagen i dag ;-)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro med planlegging av nye vinduer og dør :-) Såklart jeg kan vise huset på fremsiden også. Har ikke noen fine bilder, så skal prøve å rote meg ut en dag og knipse litt :-)
   Ha en fortsatt fin uke i regnværet!
   Klem

   Slett
 3. Så utrolig fint det ble. Mye "rikigere" fasade liksom!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hvitt blir fint til det huset...
  Spennende prosjekt! :)
  Jeg må spørre deg om du kan være så snill legge deg til på nytt hos meg fordi jeg har byttet bloggadresse da bloggen min har tatt en ny vri...
  Du ligger som følger, men du får ikke oppdateringene pga den nye nettadressen...
  Tusen takk om du vil.
  Anita

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Så flott ny fasade, passet så fint til huset!
  Ønsker deg en riktig fin kveld, og en fortsatt glad uke.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett