mandag 6. august 2012

Pimp my radio...

Tja… pimp og pimp fru blom :-) Da er vel heller meningen at ting skal synes klart og tydelig!


Radio på kjøkkenet er et must. Elsker å høre på musikk og kjøkkenet blir liksom ikke det samme uten litt koselig "bakgrunnsstøy". Men tekniske duppeditter har husfrua aldri vært veldig glad i. Eller utseende på duppedittene blir vel mer riktig å si. Heldigvis passet det gamle bokstativet perfekt foran radioen, og vips så var den tryllet bort :-) 


Ute av syne, ute av sinn… men høre kan man jo likevel :-)


Enn så lenge brukes et bilde som radioskjuler, men er på utkikk etter en stor fin gammel kokebok. Da hadde "pimpen" blitt helt perfekt :-)

Ønsker alle en strålende uke!

Klem Kristin4 kommentarer:

 1. Så kjekt å skjule radio'n slik. Vår står på toppen av mikro'n som igjen står oppe på kjøleskapet. Heldigvis har vi kontroll, haha. Helt avhengig av radio på kjøkkenet!
  Så fint huset deres blir! Det er moro å se når det går fremover! Og så fine border handymannen din har laget. Snekker han også, eller? ;-) I skrivende stund er Bustemannen avgårde og henter kledning til vårt. Spent på å se hvordan det blir altså, for det klarer jeg ikke å se for meg i hodet denne gangen. Men, misunner ham ikke som holder på ute i dette været i dag :-/
  Ha en fin tirsdag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Handymannen jobber som brannmann og er utdannet elektriker, så her i huset har vi hobbynekkeri på sitt beste :-)
   Misunner ikke handymannen som står ute og jobber her hjemme heller. Da er det bedre å sitte inne på et kontor overfylt med godteri dagen lang borte på snopfabrikken :-)
   Ha en super tirsdag du også! Og gleder meg til å se bilder av huset deres etterhvert også :-)
   Klem

   Slett
 2. Så lurt å skjule radioen slik. For som du sier er ikke utseende på slike duppeditter det flotteste:). Var har fått plass i vinduskarmen. Funker der altså.
  Musikk på kjøkkenet er et must så radioen må bli! :)
  Ha en fin dag! KLem

  SvarSlett
 3. Veldig lurt !! Du kunne lurt meg - og bilde er jo superfint !! :-)

  SvarSlett