torsdag 2. august 2012

Underveis...

Tenkte det var på tide med litt underveis bilder av huset. For det sages, snekres og males for fullt her hjemme i Villa Wonka. Sommerferien startet med 10 dager i Kroatia og avsluttes med 3 uker arbeidsleir hjemme.


Huset ligner litt på et lappeteppe, av den enkle grunn at husfrua har fått jobben som malemester. For å gå helt i toppen av en stige strider mot all sunn fornuft hos denne damen, så det må vente til handymannen har tid til å male litt. Også trøster husfrua seg med at når hun endelig er ferdig med første strøket, så er det tross alt bare ett igjen… puh…
Ny kledning har kommet opp på bakveggen, og denne er heldigvis levert med et strøk grunning + et malingstrøk. Belistning rundt dør og vinduer venter vi med til den nye verandadøren er på plass. For med et gammelt hus blir det fort litt "juksing" for at alt skal se rett ut :-)


Tannbord, hjørnelister og klosser er på plass. Elsker hver minste lille detalj. Og det må jo bare nevnes at tannbordene har handymannen laget selv, flinke flinke mannen!

Det er fortsatt mye listverk, gjerdet på verandaen og maling som må på plass før vi er ferdig, men vi er superfornøyde så langt! Så da er det bare å glede seg til fortsettelsen :-)

Klem Kristin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar