fredag 14. desember 2012

Jul i vårt hus...

Hvert år klarer jeg nesten ikke å vente med å få "lov" til og pynte til jul. Og hvert år blir jeg like overrasket over hvor lite julepynt vi egentlig har. Må huske å handle inn mer på nyttårssalg :-)


Men litt julepynt har fått komme opp og et par søte nisser har fått flytte inn i kjøkkenhyllen.


Her i huset går mye av julepynten i fargene hvitt og grått med en liten dæsj rødt.


Hva er dine julefarger?
God helg!
Klem Kristin


3 kommentarer:

 1. I år ble det veldig fristende å kutte ut rød-nissene og gå over til grått/hvitt/sink/sølv istedet. Så rolige farger og veldig delikat. (Som hos deg.)
  Kjøkkenet ditt i innlegget under er også veldig, veldig fint. Fargene på bord og stoler og lampen likte jeg godt.
  Ha en fortsatt god helg.

  SvarSlett
 2. Koselig i villa wonka, ja! :-)
  Selv pakker jeg frem massevis av julepynt, og huset blir pyntet i kriker og kroker med nisser, pene juleduker, adventsstaker, nips og lykter. Jeg har et ganske stort hus, så det er mye som skal til. I flere år har jeg kjøpt julepynt på salg på nyåret, slik som deg, og da kjøper jeg gjerne sånt som er veldig dyrt før. Nydelige glasskuler, og litt sånn eksklusiv pynt. I år gleder jeg meg til å pynte juletreet også. Så kjøper jeg en del julestjerner, en gammel tine plasserer jeg tre til fire julestjerner i, og andre steder setter jeg sammen noe hvite så det blir større grupper sammen i store kurver. Det synes jeg er fint hos meg iallefall. :-)

  God Jul! :-)

  SvarSlett
 3. Herlig blogg og herlige farger! Jeg har også etter hvert blitt veldig svak for grått og hvitt i julepyntingen... men som du sier; en dæsj rødt er prikken over i`en mange ganger!
  God førjul til deg!

  SvarSlett