lørdag 24. mars 2012

Feelgood...


Jeg har bare et ord å si om dagens vær her på østlandet; fantastisk! Vi har, som sikkert de fleste andre, kost oss ute i hele dag. Og når lillemann tok seg en powernap på dagen, var det egentid for mor i huset. Kaffe, jordbær, lesing og solbading! Mmm… livet er herlig!Rasket med meg en ny bok i farten når jeg var ute og reiste med jobben tidligere i uken, og har blitt hektet fra side 1. Herlig feelgood roman! Passer perfekt som strandlektyre om sommeren, men fungerer helt perfekt i solkroken på verandaen i slutten av mars også. *smiler*Ha en fin-fin kveld alle sammen! Handymannen er på jobb, så her skal husfrua kose seg med Orkideens hemmelighet resten av kvelden :-)


lørdag 17. mars 2012

Kampen om persiennen...

Idag er stua i Villa Wonka altfor mørk, så husfrua gleder seg stort til å få inn et ekstra vindu og mer lys.


Men enn så lenge har vi kun verandadør og et vindu på langveggen, og det er på dette vinduet Kampen om persiennen utspiller seg (først og fremst på sommerhalvåret da)! *smiler*

Handymannen tar persiennen ned og husfrua tar persiennen opp! Handymannen syns nemlig ikke det er så veldig behagelig å se på tv med gjenskinn, mens husfrua heller vil ha inn mest mulig lys. Du hører jo lyden da, argumenterer husfrua! Og så fort handymannen er ute av stua går persiennen opp! Men blir tatt like fort ned igjen når han kommer inn igjen! 

Nei, husfrua skulle kanskje bodd i glasshus hun, så kunne hun fått inn så mye lys hun bare ville! Meeeen… så var det det å kaste stein i eget glasshus da! For når det er noe husfrua vil se på tv, så går plutselig persiennen ned heeelt av seg selv! Rart, ikke sant? *smiler*

God helg!
Klem Kristin

lørdag 3. mars 2012

Nye høyder...

Mengde betongstøv nådde virkelig nye høyder denne uken! Husfrua har måttet telle til ti mange ganger, puste rolig og bare huske at alt rotet og støvet fører til noe veldig bra. Også kan man jo benytte støvet til å ønske alle sammen en god helg! *smiler*


Handymannen har frest spor i den gamle betongen, og deretter hakket vi ut renner til varmekablene.


Varmekabler ble lagt og gulvet ble avrettet igjen.


Tilslutt kommer en liten sniktitt på dagens aktivitet her i Villa Wonka. Kan lykke kjøpes for penger? Jepp! For svar; se bildet under! *smiler*Fortsatt god helg! Etter en lang arbeidsdag med oppussing, stikker vi til naboene en tur for å drikke litt vin og slappe av. Godt med litt sosialt samvær i all oppussingen også :-)

Klem Kristin

fredag 2. mars 2012

Reise...

Denne månedens Øyeblikk er reise og her er mitt bidrag.
I 2006 reiste husfrua og to andre studenter til Malawi i 3 måneder for å skrive hovedoppgavene sine om; Melke- og drikkevannskvalitet. En utrolig opplevelse for livet! Malawi er et fantastisk land, med fantastiske mennesker! Kunne absolutt tenke meg å reise tilbake.
Har ikveld tittet gjennom alle bildene, og det er utrolig vanskelig å velge ut et favorittbilde. Men valget falt tilslutt på dette bildet.


Liker så godt skyggeeffektene, som er med på å understreke alvorligheten til gutten. Bildet er tatt i Mpemba utenfor Blantyre.

Alle de andre fine bidragene finner du her

Klem Kristin