tirsdag 27. november 2012

Kitchen by night...

Det er mørkt når man står opp og mørkt når man kommer hjem fra jobb. Noe som resulterer i at det er nesten umulig å få tatt bilder i dagslys.

Så da ønsker jeg alle en god kveld med et "kitchen by night" bilde istedet :-)


Ha en fin kveld!
Klem Kristin

mandag 19. november 2012

Ludde...

… kan brukes til så mangt :-) Jeg har nedtelling til 1. søndag i advendt, for da har jeg "lov" til å begynne og pynte til jul. Gleder meg til å finne frem pynt og dille i heimen :-)


Mens jeg venter på julepynten, har ludde fått komme opp på spisestuen for å gi litt vinterlig stemning. Også måtte jeg bare snike med en grønn hjertekrans og en liten engel. Er vel lov med en bitteliten julepynting :-)


Ha en flott uke!
Klem Kristin

fredag 16. november 2012

Vinterdrakten...


… er tatt på, men her på østlandet venter vi fortsatt på at naturen skal få sin vinterdrakt. Er så mørkt og trist ute med bare regn og dårlig vær. Ønsker meg snø som kan legge seg som et mykt, hvitt teppe, og gjøre det lysere ute. Litt snø som kan matche harepusens vinterdrakt :-) Ha en strålende helg med eller uten snø!

Klem Kristin

onsdag 14. november 2012

Spraytan...

Mitt siste DIY-prosjekt er ferdig :-) Jeg har en del gamle vinballonger, også fikk jeg lyst til å prøve og gi den ene en makeover. Resultatet ble noen runder med hvit spray fra Europris. Og vips så fikk jeg meg stor hvit vase til en billig penge :-)


Har fått opp tavlen på kjøkkenet igjen også. Tavlen er et av de gamle vinduene fra huset. Moro med gjenbruk og her kan du se hva en del av de gamle vinduene har blitt brukt til. Vi har tatt vare på alle vinduene som har blitt byttet på huset, for planen er også å lage et sjarmerende drivhus :-)Ha en fin kveld!
Klem Kristin

søndag 11. november 2012

God søndag...

… ønskes alle! Håper dere har hatt en fin farsdag!


Her har roen senket seg i stall og stue. Veslemann sover, Ronja sover, handymannen er på jobb og selv har jeg krøpet opp i sofakroken :-) Blir nok her resten av kvelden. Først en tur i blogglandia, før det er Downton Abbey. Fantastisk serie! :-)


Må bare vise en liten sniktitt av husmorprosjektet jeg holder på med også… gleder meg til å bli ferdig, for tror det kan bli fint :-)


Ha en fortsatt fin kveld!
Klem Kristin

tirsdag 6. november 2012

Kos

Månedens november utfordring hos NIB er kos.


Kjøkkenkroken med peis er vist flere ganger tidligere, men så er den også favorittplassen min i huset. Når kjøkkenet er ryddet etter middag, er det ekstra kos å unne seg et lite friminutt med en god kopp te, interiørblad og tenne lysene i peisen. Også er det så godt å bare tjuvsmake "litt" på søtsakene i skapet som egentlig skal spares til jul :-)

Flere kose bidrag finner du her.

Klem Kristin 

søndag 4. november 2012

Lys...

… er viktig nå i mørketiden. Og ekstra koselig er det med levende lys.


Et lite lager av stearinlys ligger lett tilgjengelig i vinduskarmen i stua, klare til bruk.


Ønsker alle en flott søndag! Her skal vi ut å gå tur, før vi skal tjuvstarte litt på julen. Fikk et innfall i matbutikken tidligere i uka, så idag skal jeg prøve å steke ribbe for første gang. Krysser fingre og tær, og håper svoren blir sprø :-)

Klem Kristin

fredag 2. november 2012

Bord på prøve...

Husfrua ønsket seg litt mer hvite møbler i stua og tenkte "kabelbordet er jo hvitt, så hvorfor ikke bytte ut sidebordet til sofaen med det istedet". Som tenkt, så gjort. Og var faktisk ganske så fornøyd også :-) 


Men handymannen syns det er gjennomført harry!!! Kunne like gjerne dratt inn søppel og plassert i stua :-)


Er kabeltrommel søppel? Tja… denne var jo bokstavelig talt en søppelting som husfrua tok med hjem. Men den har jo også blitt reddet fra søppeltilværelsen og gitt litt kjærlig omtanke i form av hvitmaling. Gjenbruk kan man vel så fint kalle det :-)


Hva syns du? Harry søppel eller kult gjenbruksbord?

God helg!
Klem Kristin