fredag 31. mai 2013

Ønskeliste...

Det å planlegge og drømme om hvor fint det kan bli, er halve moroa med å pusse opp og bygge. Og nå som vi er godt igang med å bygge hagestue, så er det stort sett det jeg gjør om dagen. Planlegging av interiør… tror nesten ikke det finns noe som er mer moro jeg ;)

Taklampe fra Sofias Villa, Vegglampe fra Ellos, Falsterbo tapet fra Borås

Med en liten sniktitt på ønskelisten min, så ønsker jeg alle en super helg!

Klem Kristin

onsdag 29. mai 2013

Reising av vegger og tak...

Idag har handymannen jobbet på hagestuen, og det gir virkelig resultater. Dag 2 med bygging, og vegger og tak er reist. #huheidetgårunna

Gullungen syns det er veldig stas at pappa bygger et lite hus ute i hagen, men når han kom hjem fra barnehagen idag ble han litt overrasket. "Men mamma, det er jo ikke et lite hus. Det er jo sååå stort!" Hehe… så plutselig veldig mye større ut med tak og vegger :)

Klem Kristin

søndag 26. mai 2013

Byggestart...

God morgen alle sammen! For et fantastisk vær å stå opp til idag! Varmt og sol fra skyfri himmel, kan det bli bedre :)


Igår var endelig ordentlig byggestart igang på hagestuen. Gleder meg som en liten unge til den blir ferdig :) Er jo bak huset vi er så heldig å ha utsikt mot elven og Gamlebyen, så blir moro å endelig få tatt i bruk denne delen av tomten. Fjelltomten som er idag er langt ifra barnevennlig, så her blir det platting og gjerdet rundt hagestuen også.
Ha en fantastisk dag i finværet!
Klem Kristin

mandag 20. mai 2013

"Ny" sofa...

En klage på den gamle sofaen som var ødelagt etter et halvt år resulterte i at vi plutselig ikke hadde sofa. Vi har derfor den siste måneden sittet i utemøbler inne mens vi venter på den nye sofaen som "bare" har 16 uker leveringstid. Utemøbler er gode å sitte i ute, men ikke spesielt gode å bruke som hverdagssofa inne. Så etter uker med irritasjon og vondt i kroppen av utesofaen, så shoppet vi "ventesofa" på finndotno :)


Er kjempefornøyd med vår "nye" sofa :) Billig og god å sitte i! Og praktisk med flere forskjellige trekk som man kan skifte etterhvert som den blir skitten."Ventesofaen" har vi tenkt å flytte ut i sommerens prosjekt når det er ferdig… vi er nemlig igang med å bygge hagestue ;)

Klem Kristin

onsdag 8. mai 2013

Masterbedroom...

… forrige uke var jeg på shoppingtur på Home & Cottage. For en drømmebutikk! Får lyst på absolutt alt i hele butikken og noe blir alltid med hjem når jeg er innom. Heldigvis for lommeboka så ligger den i nabobyen, så det går lang tid mellom hvert besøk :-)Fant et nydelig sengeteppe på tilbud. Elsker grønnfargen i teppet, også passer mønsteret så godt til tapeten bak sengehodet. 


Nå mangler det bare at handymannen får montert opp de nye nattbordslampene som jeg fikk til jul... ting tar tid :-) Får huske å minne han på det, for de kommer virkelig til å sette prikken over ién på soverommet.


God lillelørdag!
Klem Kristin