fredag 20. september 2013

God helg...

Her skinner solen idag, men høsten sniker seg på og luften er blitt kaldere. Det er på tide å finne frem skjerfene igjen etter en lang og deilig sommer :-)


Ønsker alle en strålende dag i finværet! Her er det snekkerdate med handymannen idag. Vi skal bl.a. få på vannbrettene på hagestua. *gledis*

Klem Kristin

fredag 13. september 2013

Brannbilseng...

Veslemann har fått ny seng i sommer. Med en pappa som er brannmann, så kunne det jo ikke bli noe annet enn en brannbilseng :-)


Vi hadde en 1,20 m rammemadrass stående på barnerommet som ekstraseng, så da tegnet jeg skisser til en brannbilseng med utgangspunkt i rammemadrassen. Tegningene ble vist til handymannen, som skjærte ut delene til sengen. Så var det bare for husfruen å male den. Deretter skrudde vi delene fast i rammemadrassen og ta-ta… en stk brannbilseng!
Den er ikke helt ferdig ennå, mangler blålys og må sparkles og males engang til, men veslemann er superfornøyd! Og det er sannelig mor og far også, syns den ble kjempe fin vi! :-)

  Pus og mø chillern i bilen :-)


Handymannen var fotomodell for en studentoppgave for en tid tilbake. Velsemann har fått bildene på rommet sitt. Ingen er tøffere enn pappa og ekstra kult er det å ha bilder av sin egen "brannmann Sam"! :-)
God helg!
Klem Kristin

torsdag 12. september 2013

Skatten...

… i bunn av regnbuen er det ingen tvil om hvor er :-)

Satt og drakk kaffe ute bak huset forrige helg, da det plutselig dukket opp en fantastisk regnbue på himmelen.

*nydelig*Ha en fin kveld!
Klem Kristin

tirsdag 10. september 2013

Forandring fryder...

Det er ikke store forandringen, men litt nytt til stuen er alltid moro. Har lenge hatt lyst på nytt gulvteppe og forrige uke fant jeg endelig et som falt i smak. Et par nye sofaputer og en lampeskjerm ble det også :) Gulveppe, de blå fløyelsputene og lampeskjermen er fra Åhléns. Billeputa i ull fant jeg på Bolia tidligere i sommer.


Ha en fin uke!
Klem Kristin