fredag 8. november 2013

Makeover av bord...

Jeg har fått et gammelt bord av foreldrene mine som jeg har pusset opp. Bordplaten har jeg pusset helt ned og beina har jeg malt i fargen Nostalgi fra Anetteshus-serien. Første plan var å kutte beina på bordet og bruke det som sofabord i hagestuen, men syns det ble så fint når det ble ferdig at jeg ikke har hjerte til å kutte beina alikevel. Er redd det mister sjarmen sin om jeg gjør det. Så da får det bli et sidebord i hagestuen istedet :-)
Var i København med jobben denne uken og fikk heldigvis tid til en liten shoppingtur også. Falt pladask for disse lysestakene. Og ble enda mer fornøyd når jeg kom hjem og så hvor utrolig bra de passer til bordet.


Slik så bordet ut før det fikk en liten makeover…
Gjenbruk er moro ;-)


Klem Kristin

søndag 3. november 2013

Inne i hagestua...

… begynner det også å ta form… tak, vegger og lamper er kommet på plass :-)

I taket og på veggene med vinduer har vi valgt panel, mens bakveggen er blitt tapesert. Tapeten og lampene kjøpte vi for flere måneder siden og ventetiden før jeg har fått sett det ferdig ute i hagestuen har vært laaang. Men åhh… så fornøyd jeg er! Er blitt mye finere enn jeg kunne drømme om :-)Tapeten er Boråstapet Falsterbo. Minner meg om svenske sommerstugar og gir akkurat den sommerlige stemningen vi ønsker i hagestuen.


Kuppel lampene fant jeg på nettbutikken Sofies Villa. Kjærlighet ved første øyekast :-)


Ha en fin søndag alle sammen! 

Her regner det masse idag, så da er det bare å finne frem regntøyet for å komme seg ut for og lufte hund og barn. Ekstra godt er det å komme inn igjen når det er dårlig vært ute da :-)

Klem Kristin

lørdag 2. november 2013

Hagestuen...

… begynner å ta form. Kledning og hvitmaling har kommet på, og det meste av belistning er ferdig. Øverste del av plattingen er også tilnærmet ferdig. Planen er å lage en platting til i front, men på et lavere nivå for å ikke ta utsikten fra hovedhuset. Også blir det såklart gjerde etterhvert. 

Her kommer et lite bilderas av hvordan "prosjekt hagestue" ser ut idag :-)


God helg!
Klem Kristin